Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

De Ligts agent: Fake News

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 14. juni 2019




Rygterne sværmer og svirrer om Ajax´ ombejlede forsvars-komet, Matthijs de Ligts, som flere gange er blevet sat i fobindelse med Paris Saint-Germain - et rygte som blot er fake news, ifølge stortalentets italienske agent som afviser alle forbindelser til PSG.

Mino Raiola kender gamet.

Matthijs de Ligt er ikke på vej til PSG, ifølge hollænderens egen agent, Mino Raiola, som afviser al snak om et snarligt de Ligt-skifte til den franske hovedstadsklub.

- Fake news. Simpelthen et klassisk eksempel på falske nyheder, sagde Raiola, da det italienske medie, ANSA, fangede stjerne-agenten i Frankrig.

FC Barcelona har længe været på charmeoffensiv i Holland, hvor de Ligt har været en topprioriteret for Barcas ledelse, som jo håber på at lokke den unge kronjuvel til Catalonien - for Matthijs de Ligt skulle allerede have valgt Barcelona som sin kommende arbejdsgiver, ifølge flere kilder.

Scenariet efterlader dermed hele de Ligt-sagen som uafklaret, hvis man vælger at lægge sin lid til Mino Raiola, som jo er kendt for sin direkte, ærlige og kompromisløse facon i fodboldverdenen - forhåbentligt også i denne sag, vil mange Barca-fans håbe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


De Ligts agent: Fake News

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder