Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Fransk medie: Dani Alves vil til Barca

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 23. juni 2019Fransk medie: Dani Alves vil til Barca

Den offensive brasilianske højre back, Dani Alves, som jo stadig er elsket i FC Barcelona, selv efter at han forlod klubben for tre år siden, forlænger angiveligt ikke sin nuværende kontrakt og forlader dermed franske PSG denne sommer - Alves vil hjem til Barca, ifølge det franske medie, RAC1.

Den tidligere Barca-stjerne, som nu har rundet de 36 år, folder sig i øjeblikket ud for det brasilianske landshold i Copa America-turneringen. I søndags fandt han dog tid til at opdatere sine mange fans på Twitter med følgende besked.

- Dette kapitel i min karriere er ved at være slut. Jeg har lært utroligt meget og fået mange gode oplevelser. PSG gav mig chancen for at blive en del af deres helt unikke historie, skrev Alves.

Men ifølge RAC1 har den stærke højre back ikke tænkt sig at hvilke på laurbærrene - Alves har nemlig tilbudt sig selv til Barcas ledelse.

Ifølge mediet er det mere end sandsynligt at Alves vender tilbage til Camp Nou, som stjernen altid har haft et specielt forhold til, og hvor catalanerne samtidig ville være åbne for at tage Alves tilbage.

Daniel Alves har spillet 391 kampe for Barca, og scoret 21 mål med 103 assists i bagagen, hvor han spillede mellem 2008 og 2016,Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona 3. Trøje 2019/20

679,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20 F. DE JONG 21

679,- DKK

Spar 26%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20

679,- DKK

499,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder