Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rivaldo: Her ender Neymar, hvis han skifter

Nyheder: Af Emil Mozart Hansen - 28. august 2019Rivaldo: Her ender Neymar, hvis han skifter

Brasilianske Neymar trækker mange overskifter for tiden. Et comeback til FC Barcelona lurer rundt om hjørnet, hvis man skal tro flere medier. Andre skriver, at Neymar-handlen er et godt stykke fra at blive en realitet.

FC Barcelona-legenden Rivaldo følger også forhandlingerne, og han fortæller i et interview med Cadena SER, at han gerne ser Neymar returnere til Barcelona for at trække FC Barcelona-trøjen over hovedet igen, men han afviser ikke, at han sagtens kunne se Neymar tørne ud for ærkerivalerne Real Madrid.

I følge Rivaldo, så burde Neymar aldrig have forladt Catalonien og FC Barcelona.

- Jeg synes, han begik en kæmpe fejl, da han forlod klubben. Jeg ser gerne, at han vender tilbage. Han kan være med til at sikre Champions League-titlen. Vi alle ved, det var forkert af ham at forlade FC Barcelona, men folk glemmer det hurtigt, hvis han kommer tilbage og scorer mål, siger Rivaldo.

- Et skifte til Real Madrid vil også være fint for Neymar og Real Madrid, men jeg har selv spillet i FC Barcelona, så jeg synes selvfølgelig personligt, at han burde tage tilbage til klubben. Jeg tror også mest på, at han ender i Barcelona, hvis et skifte bliver en realitet, fortæller Rivaldo.

Rivaldo mener dog ikke, at Neymar er blandt verdens allerbedste spillere for tiden. Hans langvarige skade har ramt ham hårdt, men et langt genoptræningsforløb har fået ham tilbage på træningsbanen. Nu mangler Neymar bare at genfinde kampformen.

- Lionel Messi er den bedste spiller i verden i øjeblikket. Cristiano Ronaldo kommer lige efter, men Messi er stadig et stykke foran. Neymar er langt fra dem, men jeg tror, at et skifte til spansk fodbold kan få ham tilbage blandt de bedste igen, lyder det fra Rivaldo.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

339,- DKK

Barcelona Udebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Spar 29%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2018/19 L/Æ

679,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder