Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca sætter Samuel Umtiti til salg

Transfermarked - 17. marts 2020
Medie: Barca sætter Samuel Umtiti til salg

© Goal


Barca er på udkig efter en måde at få flere penge i kassen på, da man til sommer har planer om at forbedre truppen gevaldigt. Det er ingen hemmelighed, at sommerens transfervindue slet ikke gik som forventet. Man kom svækket ud af vinduet og det har været med til at sætte sit præg på holdets præstation i dag.

Nu ser man frem mod sommerens transfervindue, hvor man igen har store planer, men denne gang ønsker man at komme styrket ud af transfervinduet. Den sportslige ledelse har en plan om, at købe fire stærke spillere og det kommer til at koste mange penge hvorfor man skal have gang i salget for at kunne finansere spillere som Lautaro Martinez og eventuelt Neymar.

Et af de store emner har ofte været Samuel Umtiti, som uden lige har været en skygge af sig selv siden han pådrog sig en slem knæskade. Han har haft et par gode minutter ude på grønsværen, men han har slet ikke levet op til det niveau, man kendte ham for i sine første år siden skiftet fra franske Lyon.

Derfor har Barca nu, ifølge Mundo Deportivo, gjort det klart for ham, at de har sat ham til salg og at de tager imod tilbud. Franskmanden er altså klar over, at han med stor sandsynlighed ikke fortsætter på Camp Nou i næste sæson. Han kom til klubben for bare 25 millioner euro og var et sandt røverkøb, men det varede ikke ved længe. Hans enorme præstationer blev erstattet af en knæskade, som nu har sat sit præg på ham. Han har en frikøbsklausul på 500 millioner euro, men Barca er klar over, at der ikke dukker en klub op med det der svarer til 3,7 milliarder kroner og køber ham fri hvorfor man er indstillet på at forhandle.

Umtiti kommer ikke til at skulle lede længe efter en klub hvis Barca får sit ønske opfyldt om at sælge ham. Adskillige klubber står klar til at hente ham - heriblandt nævnes Juventus, Manchester United og Arsenal.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder