Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Transfer: Alaba åbner døren for Bayern-skifte

Transfermarked - 26. marts 2020Transfer: Alaba åbner døren for Bayern-skifte

© Bild


Barca har længe fulgt Bayern Münches David Alaba og der har været snak mellem parterne, men venstrebacken har aldrig taget fat i et tilbud og ført det igennem. I stedet kører han nu på sin 11. sæson i Bayern München og han erkender, at han da er fristet af at prøve noget nyt. Barca, Real Madrid og specielt Manchester City skulle være interesseret.

Efter 372 kampe og 30 mål for Bayern München og med en sæson, der måske ikke bliver spillet færdig, kan Alaba allerede have spillet sin sidste kamp for det tyske storhold. Han indrømmer, at han har fulgt Premier League længe, og desuen nævnes det, at han har hyret en ny agent i jagten på at føre et skifte igennem.

- Jeg kender Premier League rigtig godt. Jeg har fulgt ligaen siden jeg var en lille dreng. Jeg støttede Arsenal, da Patrick Vieira var en af mine favoritspillere, fortæller Alaba og siger endvidere:

- Lige nu tænker jeg ikke meget på det, men jeg kan helt sikkert forestille mig at prøve noget nyt og spille et andet sted. Men jeg er kun fokuseret på Bayern lige nu. Vi ønsker at opnå vores mål og jeg vil hjælpe holdet til at indfri dem.

David Alaba, som til sommer fylder 28 år, er på kontrakt i Bayern til 2021. Derfor skal Bayern enten sælge ham til sommer for at få penge for ham, eller også kan de se ham skifte gratis om et lille års tid. Derfor ligger der et større arbejde og venter for den tyske klub.

Alaba skulle have hyret Pini Zahavi til at stå for sit skifte. Zahavi var blandt andet med til at styre Neymars skifte til PSG i hus.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder