Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Schalke: Todibo fortsætter ikke

Transfermarked - 2. juni 2020
Schalke: Todibo fortsætter ikke

© EFE


Jean-Clair Todibo har spillet i tyske Schalke 04 på en lejeaftale og gjorde det egentlig rigtig godt inden coronapausen. Faktisk gik det så godt, at han fik at vide, at Schalke ville købe ham fri gennem den købsoption på 25 millioner euro, som tyskerne sammen med Barca havde forhandlet sig frem til.

Det var dog kun hvis Schalke formåede at kvalificere sig til Champions League, da de kun på den måde ville få råd til ham. Men sådan skulle det ikke gå - slet ikke. Efter coronapausen har Todibo været en skygge af sig selv og samtidig har Schalke mistet penge på grund af coronavirussen hvorfor et køb absolut ikke bliver til noget.

- Vi har ikke længere muligheden for at købe Todibo. Deadlinen er forbi, forklarede Schalke-direktør Jochen Schneider til avisen Waz hvorfor Todibo kan pakke sine ting og gøre sig klar til at flytte endnu engang - muligvis til England, hvis alt forløber efter planen.

Everton skulle nemlig stå klar til at betale 20-25 millioner euro for Todibo, men det er endnu ikke sikkert. Der mangler stadig nogle forhandlinger før parterne kan enes - men det kan trods alt ende godt for forsvarsspilleren, som i den grad har tabt pusten i coronapausen og slet ikke formået at finde de vante takter frem.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder