Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Pjanic snupper Arthurs nummer 8

Nyheder - 14. september 2020
Medie: Pjanic snupper Arthurs nummer 8

©


Miralem Pjanic skiftede fra Juventus til Barca i en handel, som sendte Arthur den anden vej. Det var et uforstående skifte for rigtig mange og flere mente, at det var for at balancere økonomien hos Barca, at man foretog sig handlen - men det har præsident Bartomeu afvist.

Egentlig skulle Pjanic have trænet i Barca for to uger siden, da spillerne for første gang blev kaldt på træningsbanen i den nye sæson, men sådan gik det ikke. Desværre indleverede bosnieren nemlig en positiv coronatest og han måtte derfor isoleres i to uger. Siden fløj han til Barcelona og har nu trænet i to dage.

Han er endnu ikke rent officielt blevet tildelt et nummer, men alle medier - samt journalister - tæt på klubben erfarer, at han overtager nummer 8, som Arthur altså efterlod sig da han rykkede til Juventus. I fredags bekræftede klubben ligeledes at Griezmann skifter til nummer 7, som Coutinho takkede ja til at opgive for franskmandens skyld.

I takt med at der forventes at blive flere spillere solgt og købt ind, kan man endnu ikke danne sig et totalt overblik over truppens trøjenumre endnu. Det sker først når transfervinduet smækker i.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder