Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Gerard Piqué dummede sig: Ude mod Juventus

Champions League - 21. oktober 2020Gerard Piqué dummede sig: Ude mod Juventus

© Getty Images


Gerard Piqué fejrede i aftes sin kontraktforlængelse med et rødt kort. Han var med i startopstillingen mod Ferencvaros, som gav forsvaret flere problemer undervejs, og selvom Barca på måltavlen cruisede sig til sejr, så dummede Piqué sig i anden halvleg.

Han var flere gange på en svær prøve over for gæsterne Nguen, som gav Piqué store problemer nærmest hver gang, han blev sendt i dybden. I anden halvleg gik den ikke længere for Piqué, som blev løbet indenom og siden rev Nguen omkuld i en nærduel Dommeren kvitterede ved at pege på pletten og dømme straffespark samtidig med at Piqué fik et direkte rødt kort.

I næste runde af Champions Leagues gruppespil skal Barca til Torino, hvor de møder Juventus i det, der utvivlsomt er gruppens sværeste kamp. Her kommer Piqué ikke til at spille med, da han skal afsone karantæne. I stedet forventes det, at Clement Lenglet får selskab af Ronald Araujo i forsvaret.

Det er anden gang, at Piqué får direkte rødt kort i Champions League. Første gang skete mod Olympiakos for tre år siden.Spar 25% på Barca-trøjer lige nu!


Tilbud lige nuLynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder