Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rousaud: Bartomeu ignorerede vores anbefaling

Nyheder - 31. oktober 2020
Rousaud: Bartomeu ignorerede vores anbefaling

© EFE


Den tidligere vicepræsident Emili Rousaud fortæller efter Bartomeus fratrædelse, at de catalanske myndigheder altid har haft en interesse i, hvem der er præsident i Barca. Desuden er han overrasket over, at Bartomeu valgte at træde ned, da han dagen forinden brugte en time på et pressemøde på at forklare, at der ikke er grund til at træde af. Det fortæller han i et interview med EFE.

- Jeg ved, at myndighederne altid har haft en interesse i hvem præsidenten er. Jeg tror på politisk og økonomisk uafhængighed i Barcelona. Klubben viser tegn når noget sker, men man tager altid et parti. For mit vedkommende kan jeg stille op til præsidentvalget, men jeg har endnu ikke besluttet mig.

- Jeg tager min beslutning snart. Lige nu taler jeg med mange af kandidater for jeg tror på, at det giver bedst mening at finde de bedste folk til de forskellige positioner. Forskelligheder er en god ting med fokus på det fundamentale i klubben.

- Bartomeus fratrædelse overraskede mig, for dagen inden havde han brugt en time på at sige, at han ikke ville træde tilbage. Men det var ingen hemmelighed, at folk ville af med ham. Han havde meget at tabe. I det sidste møde, som jeg deltog i, gjorde alle det klart over for Bartomeu, at vi som klub skulle skære i 30% af spillernes lønninger, men Bartomeu lyttede ikke til os og vi var allerede trætte af ham på det tidspunkt - specielt med tanke på, hvad der siden skete med BarcaGate (problemet på de sociale medier, red.).

- Han sagde, at han vidste, at det ville få ham til at se god ud, men det lykkedes ikke og i stedet opstod der en mistillid mellem præsident og spillerne, forklarede Rousaud og henviser altså til, at bestyrelsen anbefalede en 30% nedskæring i lønnen, men da Bartomeu afviste, måtte man senere trække spillerne 70% i løn, da indtægterne begyndte at blive få som følge af pandemien.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder