Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Sergi Roberto er måske tilbage mod Bilbao

La Liga - 29. januar 2021




Da Barca tabte med 1-0 til Atletico Madrid tidligere på sæsonen måtte Sergi Roberto forlade banen med en skade. Det er to måneder siden og nu er han endelig på vej tilbage hvilket utvivlsomt giver bedre forudsætninger på højrebacken, hvor Oscar Mingueza ikke har løftet niveauet.

Mens Roberto har været skadet og Dest har døjet med småproblemer, har Mingueza dækket ind som højreback til trods for at han tydeligvis ikke har formået at sætte sig igennem. Han er til dagligt centerforsvarer, så der er ikke noget at sige til, at han pludselig falder i niveau når han får tildelt en ny position. Men nu er der lys for enden af tunnelen.

Sergi Roberto har nemlig trænet med den seneste uges tid og hvis han i dag, fredag, gennemfører en intern træningskamp uden problemer, så vælger Ronald Koeman at udtage ham til kampen mod Bilbao - og kun hvis kampen tillader det, kommer han i aktion. Koeman har i dag planlagt en lille intern træningskamp for de spillere, som ikke var på banen mod Rayo i onsdags.

Sergiño Dest missede kampen mod Rayo på grund af en skade hvorfor Mingueza igen fik lov til at starte kampen. Her var han da også involveret i Rayos mål, da han ikke fulgte med sin mand ved bagerste stolpe. Der er dog udsigt til endnu mere spilletid søndag aften når Bilbao gæster Camp Nou i Barcas første hjemmekamp i år. Hverken Roberto eller Dest forventes klar til at starte inde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sergi Roberto er måske tilbage mod Bilbao

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder