Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué og Umtiti spillede endelig sammen igen

La Liga - 25. februar 2021




Piqué og Umtiti spillede endelig sammen igen

© FC Barcelona


Gerard Piqué og Samuel Umtiti har ikke haft mulighed for at spille sammen i hele sæsonen på grund af skader. I aftes mod Elche blev de valgt til at starte kampen sammen og selvom Elche kom frem til et par muligheder, så formåede man sammen med holdkammeraterne endelig at holde nullet.

Clement Lenglet har været mindst skadet af centerforsvarene og derfor har han spillet mange kampe. Desværre for ham har han begået fejl på stribe som har kostet mål og mod Elche må man vurdere, at han simpelthen blev vraget for at have begået straffespark kort før lukketid mod Cádiz - én fejl i rækken af mange.

Koeman valgte at starte med Piqué og Umtiti i aftes og det var altså første gang i denne sæson. Umtiti missede de første 15 kampe af sæsonen på grund af skade og da han var tilbage, sad Piqué ude med en længerevarende skade. De er begge nu klar og fik altså i går muligheden for at spille sammen.

Piqué blev klarmeldt kort inden opgøret mod PSG, hvor han startede med Lenglet. Her var Barca som hold katastrofalt ringe og man tabte hele 4-1. Lenglet blev også i den kamp kritiseret for sin svage præstation og det blev altså ikke bedre mod Cádiz. Spørgsmålet er nu om Piqué og Umtiti sammen kan løfte bagkæden eller om Koeman allerede til kampen mod Sevilla vælger at rokere rundt og igen starte med Lenglet.

Ronald Araujo er holdets utvivlsomt bedste forsvarsspiller i denne sæson men desværre er han ude med en skade. Hvis alt går vel bliver han dog udtaget til netop kampen mod Sevilla i weekenden.



Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder





Ugens mest læste

Seneste nyheder