Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman foretrækker Depay over Aguero

Transfermarked: Af Søren Nissen - 30. marts 2021
Koeman foretrækker Depay over Aguero

©


Det var noget af en bombe, som Sergio Kun Aguero og hans arbejdsgiver, Manchester City, meldte ud i går. Her blev det offentliggjort, at argentineren forlader klubben til sommer, når hans kontrakt udløber. Det har givet mere brænde til bålet af rygter, som omhandler Agueros mulige skifte til FC Barcelona. Avisen Sport skulle dog stadig erfare, at Barcas træner, Ronald Koeman, ser den hollandske angriber Memphis Depay som det klare førstevalg.

Selvom flere europæiske klubber har været kædet sammen med stjernen, så har de kraftigste rygter hele tiden været omkring Barca i kraft af det argentinske venskab mellem ham og Leo Messi. Da Luis Suárez skiftede til Atletico Madrid i sommers, mistede Messi en legekammerat i angrebet, men han mistede ikke mindst en rigtig god ven. Sådan en ven har han også i Kun Aguero, og derfor kunne det være oplagt for Joan Laporta at hente ham, hvis præsidenten skal overbevise Messi om at blive i Barcelona.

Ronald Koeman holder dog stadig fast i, at han har brug for Memphis Depay for at styrke holdet. Her lægger Koeman især fokus på de mange forskellige roller, Depay kan dække. Lyon-angriberen kan både dække en kant, en position lige bag angriberen eller helt fremme, mens Aguero primært kun kan spille pladsen som frontangriber.

Samtidig er Barca-træneren opmærksom på, at hvis man henter Depay, vil han lettere kunne forstå, hvis han ikke bliver valgt til startopstillingen, men derimod brugt som en god indskiftningsmulighed, mens Aguero har en opfattelse af, at han skal være førstevalget til hver kamp. Det kan godt blive et problem, hvis Barca har i baghovedet, at man til sommer eller på et senere tidspunkt vil gå benhårdt ind i jagten på Erling Braut Haaland, som alt andet lige ville være fast starter.

Memphis Depay har spillet 30 kampe i denne sæson med 14 mål og 9 assists til følge, mens Sergio Aguero kun har scoret 1 mål mål i de i alt 8 kampe, han har været involveret i.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder