Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca tager Koeman-sagen videre til TAD

La Liga - 5. maj 2021
Barca tager Koeman-sagen videre til TAD

© FC Barcelona


Barca er stærkt utilfredse med at Ronald Koeman har modtaget en straf på to karantænedage hvorfor de i første omgang valgte at appellere til den spanske dommerkomitée, som i dag har valgt at afvise. Det betyder, at Ronald Koeman også er ude mod Atletico Madrid ligesom han var det i weekenden mod Valencia.

Barca finder det dog ikke tilfredsstillende at man vælger at opretholde straffen og derfor melder klubben, at man har appelleret til TAD. Barca håber på, at man ophæver straffen således at Koeman kan stå på sidelinjen når Barca dyster i topkampen mod Atletico Madrid på lørdag.

Klubben er ikke enig i, at Koeman skal straffes med to kampe for at have sagt 'hvilken personlighed' til fjerdedommeren, men det har dommerkomitéen i Spanien altså valgt at opretholde hvorfor appellen i dag blev afvist. Spørgsmål er nu om TAD kan nå at reagere inden lørdagskampen eller om Barca overhovedet får medhold nu hvor den allerede en gang er blevet afvist.

Barca møder Atletico Madrid på lørdag mens Real Madrid tager imod Sevilla søndag. Det er en direkte duel mellem top 4 holdene og her håber Barca på, at man kan slå Atletico Madrid samtidig med at Sevilla snupper point mod Real Madrid. Det vil nemlig give Barca en førsteplads med bare tre spillerunder tilbage.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder