Annonce


Annonce

Annonce

Laporta og Koeman holdt møde om fremtiden

Nyheder - 13. maj 2021




Præsident Joan Laporta og cheftræner Ronald Koeman mødtes i dag på restaurant Via Veneto i Barcelona, hvor man drøftede den nuværende situation i klubben samt hvad der skal ske fremadrettet. Der var aldrig planlagt nogen beslutning fra Laporta til Koeman om trænerens fremtid, i stedet var atmosfæren god, bekræftede Koeman.

Ifølge adskillige spanske medier har spillerne i truppen et godt forhold til Ronald Koeman og han er da også vellidt generelt blandt folk i klubben, til gengæld er hans taktiske forståelse bekymrende i klubben og Laporta ønskede svar på hvad Koeman mente var grunden til at man stort set har smidt mesterskabet væk efter at have modtaget adskillige gaver for at kunne afgøre det hele selv.

Koeman mødte nogle journalister efter mødet og her kunne han berette om, at atmosfæren under hele mødet var positivt. Det er naturligvis noget, som han skal sige, da han næppe havde sagt andet selv hvis det var et møde der var knapt så rart at deltage i. Joan Laporta har sine tvivl omkring Koeman som klubbens træner, men lige nu står Koeman i en god position til at lede holdet i næste sæson.

I klubben hæfter man sig bl.a. ved at Koeman droppede drømmen om at lede Holland ved EM, han gik glædeligt ned i løn for at skifte til Barca og var første mand til at bede klubben om at trække ham i løn da coronapandemien for alvor satte sit præg på økonomien i klubben. Han har hjertet det helt rette sted - men spørgsmålet er om det er nok i længden.

Når Barca Cafe åbner denne fredag holder Laporta en mindre tale. Her kan det ske, at han fortæller lidt om klubbens fremtid - og især hvad planen er omkring træneremnet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta og Koeman holdt møde om fremtiden

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder