Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Godt nyt: Memphis og Garcia indskrives i morgen

La Liga - 13. august 2021
Godt nyt: Memphis og Garcia indskrives i morgen

© Pep Morata / Propias


Så er der endelig lidt godt nyt i Barca efter en hektisk sommer. Barca indleder La Liga søndag aften med en hjemmekamp mod Real Sociedad og som det står lige nu, så må hverken Memphis Depay eller Eric Garcia spille med. De er endnu ikke registreret og indskrevet.

På grund af de økonomiske problemer har der ikke været mulighed for det, men nu forlyder det hos både Sport og Mundo Deportivo, at klubben forventer at kunne indskrive dem begge i morgen således at de er klar til kamp søndag aften. Det er utrolig godt nyt, da specielt Memphis Depay har været godt spillende i træningskampene og derfor bliver der brug for ham.

Sergio Agüero ventes ikke at blive indskrevet endnu - primært af to årsager. Først og fremmest er han ude med en skade frem til november, så han kommer ikke i spil under alle omstændigheder. Dernæst behøves klubben ikke at indskrive ham med det samme, da han kom på en fri transfer.

Der er altså endelig lidt at glæde sig over for Ronald Koeman, som har overtaget cheftrænerrollen i en hektisk tid, hvor klubben slet ikke er på sit højeste. Der har været problemer fra første dag han landede i Barcelona, men han har som professionel altid forsøgt at holde benene plantet på jorden og lige nu fokuserer han sammen med sine spillere kun på at åbne La Liga med en sejr.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder