Annonce


Annonce

Annonce

Jordi Alba går 25% ned i løn

Nyheder - 23. august 2021
Jordi Alba bliver den anden af Barcas fire kaptajner til at gå ned i løn. Det beretter Mundo Deportivo som skriver, at Alba har accepteret at gå 25% ned i løn. Klubben håber på, at flere spillere går i samme fodspor som Gerard Piqué og Jordi Alba.

Som bekendt var det på grund af at Piqué gik ned i løn, at klubben kunne registreret Memphis Depay og Eric Garcia i La Liga. Uden Piqués lønreduktion ville de to spillere ikke kunne have deltaget i kampene, og nu er der mere godt nyt, da Alba og Barca altså er nået til enighed.

Barca har ikke meldt noget ud omkring aftalen, men Laporta har flere gange udtalt, at han er sikker på, at spillerne er klar til at støtte op om klubbens interesse. Jordi Alba selv udtalte efter kampen mod Real Sociedad, at han ikke bryder sig om de ting, der er blevet skrevet og sagt om ham. Han har altid holdt fokus på at hjælpe klubben og havde på intet tidspunkt afvist at gå ned i løn, selvom de spanske medier skrev om det.

Nu venter man på, at Busquets og Roberto når til enighed med klubben om at gå ned i løn og det er et signal til de øvrige spillere, at selv erfarne spillere vælger at gå ned i løn. Klubben har hårdt brug for at få skabt luft i lønbudgettet og Jordi Alba er altså nummer to til at hjælpe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Jordi Alba går 25% ned i løn

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder