Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Agüero: Selvfølgelig fortryder jeg ikke

Transfermarked - 15. oktober 2021
Agüero: Selvfølgelig fortryder jeg ikke

© FC Barcelona


Sergio Agüero ser endelig ud til at blive klar til at få sin officielle debut for Barca. Han blev hentet transferfrit i sommers, men har endnu ikke fået sin debut som følge af en skade. I onsdags spillede han med i en træningskamp mod UE Cornellá og scorede tilmed et mål.

Alt tyder på, at Agüero får det grønne lys og bliver udtaget til kampen mod Valencia. I mellem tiden har han ladet sig interviewet af El Pais og her kommer han ind på sit skifte til Barca og ikke mindst den kedelige nyhed om, at klubben ikke kunne forlænge med Lionel Messi.

- Selvfølgelig fortryder jeg ikke at have skrevet under med Barca. Lad os nu være ærlige. Hvilken spiller drømmer ikke om at spille for Barca? Langt de fleste ønsker at bære denne trøje uanset om Barca er inde i en god eller dårlig periode, forklarede Agüero.

- Jeg ankom med forventningen om, at jeg skulle spille sammen med Messi og at et godt hold ville blive sat sammen. Det forsøger klubben at gøre. Da Barca ringede tænkte jeg 'Jeg er ligeglad med, hvad de betaler mig'.

- Man kan kun være sikker på en startplads hvis man gør tingene godt og hjælper holdet. Og det er der mit fokus ligger. Jeg har tænkt mig at bidrage med godt spil og mål.

- Da jeg fandt ud af, at Messi ikke skulle blive, kunne jeg slet ikke tro det. Den lørdag tog jeg hjem til ham og min personlighed gjorde, at jeg forsøgte at få ham på andre tanker, da han tydeligvis var berørt af situationen. Jeg begyndte at tale om mit Esports-hold.

Om Agüero får debut i weekenden for Barca må tiden vise. Han fik i hvert fald spilletid i træningskampen mod Cornellá.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder