Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sergio Agüero: Det vigtigste var sejren

La Liga - 18. oktober 2021
Sergio Agüero: Det vigtigste var sejren

© Getty Images


Sergio Agüero fik i går endelig sin officielle debut efter skiftet til Barca i sommers. En skade har holdt ham ude lige siden, men i går modtog han det grønne lys og var således at finde på bænken da Barcas kamp mod Valencia blev fløjtet i gang.

Med få minutter tilbage af opgøret blev en velspillende Sergino Dest skiftet ud og ind kom Sergio Agüero. Fansene sang 'Kun, Kun, Kun' og det er noget, som Agüero lige vænne sig til, forklarede han efter kampen.

- Jeg kunne ikke vente til at opleve dette øjeblik, men det vigtigste var sejren. Det var dejligt at høre fansene synge mit navn, men jeg skal nok blive vant til det. Nu skal jeg bevise mig selv på banen og selvom jeg ikke kan kramme dem alle, så håber jeg, at de kommer til at nyde mit spil.

- Man lider når man ikke er på banen. Jeg ville virkelig gerne i gang, men jeg blev nødt til at forholde mig tålmodig. Holdet havde brug for landsholdspausen for at få noget selvtillid tilbage og det kunne man se i dag.

- Ansu Fati er en ung og god spiller. Jeg er virkelig glad for at have ham på holdet for han giver os konstant en fordel. Vi skal hjælpe ham så han kan folde sig endnu mere ud.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder