Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alves: Jeg vil forsøge at hjælpe Dest

Nyheder - 19. november 2021
Alves: Jeg vil forsøge at hjælpe Dest

© Getty Images


Dani Alves er ny mand i Barcas spillertrup, men kan først spille fra januar. I mellem tiden bliver det spændende at se, hvad Xavi vælger at gøre på højrebacken. I lang tid var det Sergino Dest og Sergi Roberto, som delte pladsen, men under Koemans sidste tid i klubben blev Dest rykket højere op i banen.

Da Roberto har været ude i længere tid med en skade fungerede Oscar Mingueza som højreback med Dest foran sig, men nu er alle mand fit for fight og Xavi har endda fået tilført Dani Alves. Allerede i morgen får man måske et lille svar på, hvad Xavi har tænkt sig. Alves er godt nok ikke spilleberettiget, men om Dest starter som kant eller back må tiden vise.

- Jeg vil forsøge at hjælpe Dest så meget, som jeg kan. Dest er en fantastisk spiller og han har talentet til at blive en af verdens bedste. Jeg vil forsøge at lære ham mentaliteten og kulturen i klubben så han kan falde 100 procent til, forklarede Dani Alves for nyligt ved sin præsentation.

Dest blev skadet i Barcas 3-3-kamp mod Celta Vigo og missede landskampen for USA. Han er dog klar igen og vurderes frisk nok til at starte kampen mod Espanyol i morgen.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder