Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi: Roberto har spillet med en skade i et år

Skader - 3. december 2021
Xavi: Roberto har spillet med en skade i et år

© Getty Images


Sergi Roberto drager snart til Finland, hvor han skal opereres for den skade, som han har døjet med på det seneste. Lægerne meldte ham ellers klar til kampen mod Espanyol, men Xavi fik ikke brug for ham og efter kampen - uden at have spillet - måtte Roberto trække sig, da skaden ikke var helet endnu.

Derfor skal Roberto opereres og det bakker Xavi op om. På sit pressemøde i dag kunne cheftræneren endda fortælle, at Roberto har ofret sig for holdet og spillet med en skade i et helt år. Nu skal han tage den med ro, komme sig og så har han en plads på holdet igen. Xavi mener, at Roberto er fundamental for truppen.- Han er et eksempel for alle. Han har døjet med en skade i et år og spillet med en skade i et år. Og nu kræver det så en operation. Jeg anbefaler, at han stopper op, lader sig operere og kommer til sig selv igen. For mig er han fundamental og det har jeg fortalt til klubben, forklarede Xavi i dag.

Grunden til, at Xavi har været forbi ledelsen og give sin mening om Roberto er fordi, at Robertos kontrakt udløber til sommer. Spørgsmålet er om klubben skal forlænge med ham eller ej. Ingen ved på nuværende tidspunkt om han overhovedet kommer til at spille igen for Barca, da skadens omfang ikke er konkluderet før efter operationen.

Det kan altså være, at han er skadet frem til sommer, hvor hans kontrakt udløber, og at han derefter skal videre i karrieren - så måske har man allerede set den sidste kamp med Roberto på banen. Omvendt bryder Xavi sig om Roberto, så mon ikke klubben pønser på at forlænge hans kontrakt selvom han er skadet og skal igennem en operation.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder