Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Dani Alves får først debut mod Linares

Copa del Rey - 21. december 2021




Dani Alves er klar til sin anden officielle debut for FC Barcelona. Efter en succesrig tid i klubben er han nu tilbage i en alder af 38 år og da han fik sin uofficielle debut mod Boca Juniors i sidste uge, var han banens bedste. Nu håber Barca på, at han kan fortsætte med at bidrage når han kan spille officielle kampe.

Som bekendt skal vi ind i det nye år før Dani Alves kan få sin debut. Avisen Sport fortæller, at på grund af nogle regler hos FIFA, vil han ikke kunne debut allerede mod Mallorca den 2. januar. I stedet må han vente yderligere et par dage når Barca på udebane møder Linares i Copa del Rey. Det bliver hans officielle debut.



Alt tyder da også på, at kampen er perfekt for Alves. Det er en kamp mod et mindre hold, som Barca 10 ud af 10 gange burde kunne slå. Her er det oplagt at give et hvil til nogle af de spillere, som får mange minutter i benene i løbet af en sæson. Men Dani Alves har friske ben og derfor forventes han at spille hele kampen.

Kampen mod Linares afvikles den 5. januar klokken 19.30. På grund af formatskifte for få år siden, er der kun tale om én kamp. Dermed får Barca altså ikke mulighed for at spille mod Linares hjemme på Camp Nou. Det hele skal afgøres i den første kamp. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dani Alves får først debut mod Linares

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder