Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi: Ansu Fati er klar - men vi venter

Nyheder - 8. januar 2022
Xavi: Ansu Fati er klar - men vi venter

© Getty Images


Xavi dukkede i går op til pressemøde forud for aftenens udekamp mod Granada. Her kunne han blandt andet fortælle, at Ansu Fati er klar igen og at trænerstaben overvejede at inkludere ham i truppen til kampen mod Granada, men man venter lidt endnu.

Ansu Fati har allerede haft en slem skade og blev sendt for hurtigt i spil hvilket sendte ham på skadesbænken igen. Det ønsker Xavi ikke at se og han håber, at man ved at afvente situationen lidt kan minimere risikoen for at Ansu Fati pådrager sig en ny skade.- Ansu Fati er klar. Vi overvejede at tage ham med til Granada, men vi foretrækker at vente efter seneste tilbagefald. Vi ønsker at se Ansu Fati på 100 procent. Det faktum, at han stort set er 100 procent klar er godt nyt. Han arbejder hårdt, han er ambitiøs og kan gøre en forskel.

- Han er en vigtig spiller, men vi kan ikke tage nogen chancer for så vil han sidde ude resten af sæsonen. Jeg foretrækker at vente til han er 100 procent klar. Det er fysikken, jeg taler om, kom det fra Xavi på gårsdagens pressemøde.

Man kan altså forvente, at Ansu Fati ikke er en del af den trup, som Xavi udgiver inden for få timer. På onsdag skal Barca møde Real Madrid i den spanske Super Cup og her er der mulighed for, at Ansu Fati i hvert fald bliver udtaget og kommer tilbage i dynamikken. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

45 min. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
1 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
1 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
1 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
1 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
3 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
3 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
4 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...
5 t. Mateu Alemany (Barcas sportschef): "Kun ...
5 t. Zahavi: "Lewandowski var udmærket klar o...

Ugens mest læste

Seneste nyheder