Mest læste denne uge

Alves og Brasilien bankede Paraguay

VM kvalifikation 2022 - 2. februar 2022

Brasilien har allerede kvalificeret sig til VM 2022, så et nederlag ville ikke rykke på deres deltagelse. Men de tog kampen mod Paraguay i nat seriøst, og stillede op med et stærkt mandskab, hvor blandt andet Dani Alves startede på banen.

Allerede efter få minutters spil kun brasilianerne juble, da Raphina fik bolden i mål, men VAR brød ind og annullerede for hånd på bolden. Raphina var en konstant trussel mod Paraguays forsvar og efter en halv time gik den ikke længere. Her tog han et træk forbi sin mand inde i feltet og bankede bolden i mål til 1-0. Det var pauseresultatet.

I anden halvleg fortsatte Brasilien med at dominere klart og efter en times spil tog Barcs-ejede Coutinho sagen i egen hånd, da han langt udefra bankede bolden op i det ene målhjørnet og så brød jublen løs endnu engang. I slutminutterne dukkede Antony op med et flot mål, da han følt placerede kuglen over i det lange hjørne. To minutter senere legede Rodrygo med, da Guimaraes lagde bolden til rette for ham foran frit mål og så stod den 4-0 som også blev slutresultatet.

Sejren betyder, at Brasilien bibeholder deres afstand på fire point ned til Argentina, som slog Colombia med 1-0 i nat. Derudover spillede Peru og Ecuador 1-1. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder