Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Medie: Roberto takker ja til LA Galaxy

Transfermarked - 1. marts 2022




Sergi Roberto har kontraktudløb til sommer og endnu er der ingen planlagte møder med Barca om at forhandle en forlængelse på plads. Det lå ellers længe i kortene, at Roberto skulle forlænge sin kontrakt, men Barca trækker den ud og er ikke helt overbeviste om, at det er nødvendigt at holde på Roberto.

Xavi har naturligvis ofte udtalt, at Roberto er vigtig for holdet, men den 30-årige alsidige spillere er efterhånden ved at være en brik, som man godt kan spille uden. Han har modtaget adskillige tilbud siden januar, hvor han havde seks måneder tilbage af sin kontrakt og dermed uafhængig af Barca i forhandlingen med øvrige klubber.



Ifølge Sport har Roberto takket ja til at rykke til MLS og La Galaxy når indeværende sæson slutter. Han er fortsat skadet og har været det længe efterhånden, men med den øgede tillid til Dest - og de bedre præstationer fra ham - samt Dani Alves, som har spillet rigtig fint, så kan Barca klare sig uden Roberto.

Sergi Roberto fik debut for Barca i 2010, så han har været med i rigtig mange år efterhånden. Han er da også blevet 30 år og med 316 kampe på CV'et for klubben er det efterhånden tid til at forsøge sig et andet sted. Han er ifølge mediet vild med tanken om at spille i USA og derfor har LA Galaxys tilbud lokket ham. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Roberto takker ja til LA Galaxy

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder