Annonce


Annonce

Annonce

Justin Bieber og The Weeknd på Barca-trøjerne?

Nyheder - 17. marts 2022




En stor aftale blev sikret tirsdag aften, da FC Barcelona endelig kunne løfte sløret for klubbens nye hovedsponsor. Spotify betaler mange penge for at blive hovedsponsor i klubben og mest bemærkelsesværdigt hidtil har været, at Camp Nou skifter navn til Spotify Camp Nou.

Men en anden detalje kan man også tyde i Barcas pressemeddelelse, hvor de skriver, at der vil blive skabt muligheder på den ikoniske trøje efterfulgt af noget, som kunne tyde på, at nogle artister vil få deres navn påtryk på Barcas spilletrøjer. Noget lignende så man med Atletico Madrid for snart 20 år siden.



- Spotify og FC Barcelona vil samarbejde om at skabe muligheder på den ikoniske trøje som et frirum til at fejre kunstnere fra hele verden, skriver Barca i sin pressemeddelelse. Det skabte billede til den store nyhed består af flere spillere fra Barca som Piqué og Pedri mens også adskillige kunstnere som Justin Bieber og The Weeknd figurerer på billedet. Noget tyder altså på, at disse kunstnere får del i det store samarbejde.

Justin Bieber og The Weeknd på Barca-trøjerne?

På ovenstående billede ser man hvad der menes at blive Barcas hjemmebanetrøje i næste sæson. Desuden fremgår nogle navne på fronten af trøjen, men det er udelukkende skabt ud fra spekulationer. Om det reelt set bliver en ting, at Barca kommer til at spille med forskellige kunstners navne på trøjen og hvor det bliver placeret på spilletrøjen vides ikke.

De første kunstnere, som er sat i forbindelse med klubbens aftale med Spotify er The Weeknd, Shakira, Justin Bieber, Sebastián Yatra, Ludmilla, Darshan Raval og Jonita Gandhi.

Mellem 2003 - 2005 så man også Atletico Madrid bruge deres spilletrøje til at promovere nye film fra Columbia Pictures. Dengang var det med Spiderman 2, Big Fish og Hell Boy samt nogle andre. Så det er ikke første gang, at en spilletrøje benyttes til at promovere andet end bare et selskab. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Justin Bieber og The Weeknd på Barca-trøjerne?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder