Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Dani Alves sætter ord på de unge spillere

Nyheder - 9. april 2022




Pedri. Gavi. Ansu Fati. Nico. Araujo. FC Barcelona har en håndfuld unge spillere, som er begyndt at vise sig rigtig godt frem brasilianske Dani Alves er slet ikke i tvivl om, at de har muligheden for at sætte deres præg på Barcas historie hvis de fortsætter på samme vej.

Det er i et interview med Sport, at Alves er blevet bedt om at sætte nogle ord på klubbens stjerneskud. Du kan læse brasilianerens beskrivelse af spillerne herunder.



Pedri
- Han er en fantastisk person; han er lidt som en gammel sjæl og på et helt andet niveau. Det er fantastisk at spille sammen med ham. Jeg er virkelig heldig. Jeg ser alle de gode ting han laver på banen fra forreste række. Jeg bryder mig ikke om at skulle sammenligne ham med nogen, men i fodboldens verden er det uundgåeligt. Don Andrés er Don Andrés. For mig er Pedri hverken Xavi eller Iniesta, men et mix af dem begge.

- Jeg tror endda at Pedri kan score flere mål end både Xavi og Iniesta. Han forsøger sig fra kanten af feltet, han skyder godt og han har tydeligvis forbedret sig.

Gavi
- Gavi var en stor overraskelse for mig. Selvom jeg har fulgt Barca kendte jeg ham faktisk ikke. Han er en spiller med en helt utrolig kvalitet og derudover er han ufattelig konkurrencepræget. Han er mere aggressiv end Pedri og uden at sætte gang i for meget så tror jeg, at de to kan markere et punkt i Barcas historie som Xavi og Iniesta gjorde det. De har alt, hvad de skal bruge for at skabe succes.

Araujo
- Han er en essentiel spiller i truppen. Alle hold har brug for en karakter som ham. En spiller, som kæmper, der har styrke og karakter. Det er hans natur. Han kan blive en stor leder på holdet og i omklædningsrummet. Når veteranerne skiftes ud er det spillere som Araujo, der træder frem. Det er vigtigt for en trup at kunne regne med spillere som Araujo.



Nico
- Nico er en boks til boks spiller. Han er lovende. Han lærer af den bedste, Xavi. At kunne hente råd fra så stor en spiller som Xavi er en stor ting for Nico. Det er svært at finde en generation af unge spillere, som supplerer hinanden fordi de alle har så forskellige profiler inde på banen.

Ansu Fati
- Ansu er født til at score mål. Han minder mig lidt om Samuel Eto'o. Han er en maskine, som kan ødelægge et hvert forsvar. Jeg tror på, at han kan skabe historie i FC Barcelona. Men det handler selvfølgelig også om at tage den rigtige vej for at kunne udvikle sig. Berømmelse er den største modstander der er i livet og man skal kunne kontrollere det. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dani Alves sætter ord på de unge spillere

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder