Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Avis: Roberto har modtaget nyt bud fra Barca

Transfermarked - 21. april 2022




Sergi Roberto har kontraktudløb til sommer og FC Barcelona var egentlig indstillet på at lade ham smutte, da spilleren afviste det tilbud, som klubben kom med i slutningen af 2021. Siden gav Xavi klubben besked om, at han ønsker at beholde Roberto.

Af den grund blev der planlagt et nyt møde og ifølge avisen Sport blev mødet afholdt i går, hvor Barca kom med et nyt bud til Sergi Roberto. Der er stadig tale om en lav løn i forhold til, hvad Roberto er vant til, men klubben gøre det for at beskytte klubbens egen økonomi. Om Roberto har tænkt sig at acceptere eller afvise vides endnu ikke.

Det er udelukkende Xavis ønske, at Roberto skal fortsætte i Barca. Klubbens sportslige ledelse tror på, at man kan klare sig uden Roberto, som man i øvrigt har måtte gøre i nogle måneder efterhånden, da han har siddet ude med en skade. Der var dog godt nyt i denne uge, da Roberto igen kunne løbe ud på træningsbanen.

November 2010 fik Roberto debut som 18-årig og han har siden spillet over 300 kampe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Roberto har modtaget nyt bud fra Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder