Annonce


Annonce

Annonce

Xavi: Problemet ligger i felterne

La Liga: Af Søren Nissen - 8. januar 2023




FC Barcelona har igennem hele sæsonen været suveræne i La Liga. Inden VM havde klubben hentet 37 ud af 42 mulige point. Efter genstarten af klubfodbolden har der dog været vanskeligheder. Først med en 1-1 kamp hjemme mod Espanyol og så den dramatiske kamp mod CF Intercity, som skulle helt ud i forlænget for at blive afgjort til Barcas fordel.

På lørdagens pressemøde forud for den svære udekamp på Metropolitano mod Atletico Madrid udtalte Xavi sig til pressen. Her var han blandt andet inde at kommentere på Barcas spil, hvor der i især var én ting, han var utilfreds med. Kvaliteten i felterne.

- Vi skal udnytte vores muligheder. Problemet ligger ikke i selve spillet, men det er nærmere det mentale aspekt af spillet, hvor vi før har været gode. Det komplicerer tingene for os selv, hvilket ikke er nødvendigt, da vi er for gode til det. Vores problem ligger i felterne, udtaler Xavi.

Målscoreren på +28 er sublim, hvoraf der kun er blevet lukket 6 mål ind. Alligevel vil Xavi have mere skarphed inde i boksen – især efter de sidste to kampe. Xavi gjorde det også klart, at der skal optimeres i begge felter, selvom fejl ikke kan undgås.

- Nogle gange er det individuelle fejl, nogle gange kollektive, vi fejler alle. Fodbold er et spil med fejl – det handler om at minimere dem.

Særligt vigtigt bliver det at udnytte chancerne i modstanderes felt i søndagens udekamp. Atlético er et hold med et defensivt udtryk, som er svære at bryde ned. Endnu sværere for Barca bliver det, da topscorer Robert Lewandowski sidder ude med karantæne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi: Problemet ligger i felterne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder