Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Barca kræver Javier Tebas' afgang!

Nyheder - 3. april 2023




En kæmpe bombe sprang i dag i spansk fodbold, da La Vanguardia kunne berette, at La Ligas præsident Javier Tebas havde indleveret falske dokumenter til anklageren som bevismateriale mod Barca i Negreira-sagen. Hurtigt var Tebas ved tasterne - og så kom Barca på banen.

Sagen er den, at Tebas ifølge mediet havde indleveret et bevismateriale, som viste sig at være to årtier gammelt, men hvor han forklarede anklageren, at beviset var nyt og kunne bevise Barcas køb af dommere igennem Negreira. Som bekendt er Tebas præsident af La Liga, men han har ikke andet end had til Laporta og Barca og gør alt, hvad han kan, for at få klubben ned. Og i dag gik han over stregen.



- Stillet over for alvoren af ​​de oplysninger, der i dag blev offentliggjort af La Vanguardia, hvor præsidenten for La Liga, Javier Tebas, er forbundet som en eksekutor i fremlæggelsen af ​​falske beviser for anklagemyndigheden for at skade vores klub, ønsker FC Barcelona at udtrykke sin dybe vrede, skriver Barca i en pressemeddelelse og følger op:

- Af denne grund kræver Barca, at præsidenten for La Liga stiller sig offentligt op for at give forklaringer, ud over det tweet, som han sendte i morges.

- Barca-præsident Joan Laporta har i de seneste uger udtalt, at man i Barca føler sig som et offer fra medierne for fakta, der ikke har sandhed i sig: Barca har aldrig købt dommerne.

- Det er ikke første gang, at præsidenten for La Liga har brugt sine kilder hos medierne til at ville ødelægge FC Barcelona, ​​men bortset fra hans sædvanlige opførsel, kunne vi aldrig have forestillet os, at han ville forsøge at beskylde vores klub med falske beviser.

- Nyheden, der blev offentliggjort af La Vanguardia i dag, er så alvorlig, at den bør advare alle La Liga-klubberne om en praksis, der går over stregen af La Ligas præsident.



- På grund af manglende værdighed og respekt bør Tebas træde tilbage fra sin rolle (som præsident). Men på grund af hans besættelse af at jagte FC Barcelona og konstante forsøge på at skyde med skarpt mod klubben forstår vi, at Tebas vil fortsætte i sin stilling og fortsætte med at skade vores klub.

Javier Tebas var manden, der stod bag annulleringen af Gavis kontrakt og han var også den afgørende brik i, at Barca ikke kunne registrere Lionel Messis kontraktforlængelse i 2021. I La Liga arbejder man med fleksibilitet for at hjælpe klubberne, men som Barcas sportschef, Mateu Alemany, udtalte for nogle måneder siden, så er klubben irriteret over, at Tebas ikke giver nogen fleksibilitet til Barca, men gerne til andre klubber.

Derudover er Tebas også i krig med det spanske fodboldforbund, som igennem deres talsmand bekræftede, at de har valgt at sagsøge ham. Så det er ikke kun Barca, der i disse dage er efter præsidenten, der desuden bruger mere tid på at snakke Barca ned end på at udføre sit arbejde og hjælpe La Liga frem i kampen om at blive verdens bedste liga.

Javier Tebas er erklæret Real Madrid-fan og det undrer ikke nogen, at han konstant er i medierne - og på sin egen Twitter-profil - for at snakke Barca ned. Krigen mellem parterne må siges at være på toppen i disse dage og det er i den grad en kæmpe skandale i spansk fodbold, at en klub skal slås med turneringens præsident.

Det falske bevis, som Tebas indleverede omhandler en helt anden sag med nogle andre personer, end dem som har været i Barca i løbet af Negreira-perioden. Barca er sikre på, at der ikke findes nogen beviser for, at klubben har købt dommerne, og derfor har man altså at udsende en pressemeddelelse og krævet Tebas' afgang. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Barca kræver Javier Tebas' afgang!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder