Annonce


Annonce

Annonce

Fermin Lopez ventes at starte mod Real Madrid

El Clasico - 27. oktober 2023




Fermin Lopez har tur i den for tiden. Mod Shakhtar Donetsk blev han kåret som den officielle Man of the Match efter en forrygende kamp og der er udsigt til at han også starter inde mod Real Madrid. Pedri ventes ikke at kunne starte inde og det samme gælder for De Jong selvom de begge har chancer for at blive klar til kampen.

Det kan betyde, at Fermin Lopez kan se frem til at indlede opgøret mod madrilenerne. Xavi ser Fermin som en 'ny signing' denne sæson, da han er blomstret totalt efter at have fået chancen. Det kulminerede mod Shakhtar, hvor han var ustoppelig for ukrainerne. Til gengæld bliver det en helt anden opgave mod Real Madrid, som han kan se frem til.

Mod Shakhtar var han meget offensivt orienteret, men mod Real Madrid er der grund til at tænke mere bagude, da madrilenerne med afstand er bedre rent offensivt end Shakhtar er det. Derfor bliver der brug for at de defensive pligter opfyldes og det kan tage noget af energien i det offensive. Ikke desto mindre er det en gylden chance for Fermin til at vise sig selv frem på den absolut største scene.

Om Fermin ender med at starte inde ved man først omkring en times tid før kick off, hvor Xavi frigiver navnene på sine 11 startere. Gavi kommer tilbage i startopstillingen efter at have afsonet karantæne mod Shakhtar og derfor peger man på, at Xavi indleder kampen med Gündogan, Romeu og Gavi på midtbanen, men noget tyder på, at Fermin bliver den fjerde midtbanespillere således at kun to angribere starter inde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Fermin Lopez ventes at starte mod Real Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder