Annonce


Annonce

Annonce

Næsten rekord: Lewandowski runder 50 Barca-mål

Nyheder - 18. februar 2024
Robert Lewandowski er begyndt at score igen. Selvom han ofte er anonym på banen, så er han begyndt at vise skarphed og med sine to mål mod Celta Vigo havde han direkte indflydelse på, at Barca formåede at hente sejren. Derudover rundede han også 50 mål for klubben.

Kun Samuel Eto'o og Luis Suárez i dette århundrede har nået at score 50 mål hurtigere end Lewandowski for Barca. De to legender scorede 50 mål efter 68 kampe mens Lewandowski skulle bruge 79 kampe. Dermed er polakken tredje mand på listen foran spillere som Ronaldinho (108) og Lionel Messi (117).

Med 50 mål til sit navn er Lewandowski nu gået forbi David Villa, som skulle bruge 120 kampe til at score sine 48 mål. Desuden rykkede Lewandowski også forbi Thierry Henry, som brugte 121 kampe til at score 49 mål. Så selvom Lewandowski over en længere periode er blevet kritiseret, så har han altså rigtig fine tal.

Robert Lewandowski skal nu sammen med sine holdkammerater koble af før turen går til Italien. I den kommende midtuge møder de Napoli på udebane i Champions League og her gælder det om at få et godt resultat med hjem forud for returkampen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Næsten rekord: Lewandowski runder 50 Barca-mål

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder