Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Alle detaljer: Arturo Vidal til FC Barcelona

Transfermarked - 2. august 2018Alle detaljer: Arturo Vidal til FC Barcelona

Arturo Vidal er pludselig blevet sat sammen med et skifte til FC Barcelona og alle de store medier nævner, at chileneren er ekstremt tæt på. Både Vidal selv men også Bayern München har accepteret vilkårene og lige nu venter man blot på at FC Barcelona ringer dem op og fører handlen igennem.

Både AC Milan og Inter Milan har vist stor interesse for midtbanespilleren, men Vidal har gjort det klart for sin agent, at hans prioritet er at komme til FC Barcelona. Prisen lyder på mellem 25-30 millioner euro for den 31-årige chilenske midtbanespiller, som lander i Barcelona og bliver udstyret med en 4-årig kontrakt.Han er klar til at gå ned i løn for at føre skiftet til FC Barcelona igennem, da han har en klar ambition om at vinde Champions League. Han har vundet Serie A og Bundesligaen samt pokalturneringer, men tabte i 2015 Champions League-finalen til netop FC Barcelona i Berlin. Med et muligt Champions League-trofæ i sigte er han altså klar til at skære i sin løn for at få sin drøm opfyldt.

Både Inter og AC Milan står klar med mere i løn til Vidal, men ambitionerne hos de to klubber når ikke op til FC Barcelonas niveau og det har altså gjort udfaldet; han er 31 år, men vægter i den kommende fremtid det sportslige højere end det økonomiske.

Barcelona venter på svar fra PSG før der sker noget. Hvis PSG igen afviser Barcelonas køb af Adrien Rabiot, så trykker de på knappen og henter Arturo Vidal.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 39%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Kvinde

729,- DKK

509,- DKK

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20

679,- DKK

Spar 30%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Kvinde MESSI 10

729,- DKK

509,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder