Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nelson Semedo vandt UEFA Nations League

Landskampe - 9. juni 2019
Nelson Semedo vandt UEFA Nations League

Her til aften var der finale i UEFA Nations League, da Portugal tog imod Holland. Nelson Semedo spillede kampen for Portugal mens Jasper Cillessen og Frenkie de Jong spillede for Holland. Det endte med en portugisisk sejr og dermed kan Semedo altså kalde sig Nations League-vinder.

På Estadio do Dragao var det Portugal, som kom lettest til chancer mens Holland brugte lang tid på at kunne spille sig igennem den defensive portugisiske mur. Til trods for et hav af indlæg, masser af kombinationer og forsøg af og til, så var det Goncalo Guedes som efter en time kunne sparke Portugal i front, da han fra kanten af feltet udplacerede Cillessen.

Herefter stod der Holland på det meste - men denne gang primært med lange bolde op i angrebet. Det blev til et par farlige forsøg, men det var som om, at 2-0-målet tættest på. Portugal var da også tæt på at lukke kampen helt, men de måtte altså vente til sidste fløj af den spanske dommer Undiano Mallenco, som fløjtede sin sidste kamp.

Dermed vandt Portugal finalen med 1-0. Tidligere på dagen spillede Schweiz og England bronzekamp og her måtte man ud i straffesparkskonkurrence. Den vandt England med 6-5 - hvor keeper Jordan Pickford var skytte nummer fem for englænderne før han pillede Josip Drmic skud med en forrygende redning. Eric Dier afgjorde det herefter.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder