Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca-ekspert: Messi kommer til at elske Braithwaite

Nyheder: Af Sajad Koftan - 24. februar 2020Barca-ekspert: Messi kommer til at elske Braithwaite

© Itsroundanditswhite


Barca chokerede hele Danmark og resten af klodens fodboldfans da man valgte at hente den tidligere Esbjerg-spiller Martin Braithwaite til Camp Nou - selvom sportsjournalisten, Jidonu Mauyon fra fodboldmediet, Itsroundanditswhite.uk, bestemt ikke er overrasket.

Fra Esbjerg FB til FC Barcelona.

Braithwaites otte mål for Leganes i denne sæson har bestemt ikke været det helt store salgs-trick for den lille klub, som i sidste ende alligevel modtog over 140 mio. kr for den danske landsholdsspiller.

Men ifølge den engelske sportsjournalist, Jidonu Mauyon, som følger Barca tæt, er der ingen tvivl om at Braithwaite bliver en stor succes for det catalanske førerhold.

- Selvom den danske angriber jo ikke besidder de største tekniske egenskaber, giver det god mening at Barca netop har hentet en spiller som ham, skriver journalisten i sin klumme.

- Braithwaite er en utrolig klog spiller og er utrolig god til at slippe sig fri af sin direkte modstander. Hans force er de intelligente løb og huller han finder frem i banen, hvor han samtidig er livsfarlig for et forsvar, da man konstant skal holde øje med løbene fra ham.

- Af præcis den årsag bliver Braithwaite en stor gevinst for især Lionel Messi, eftersom Messi jo netop slår de helt perfekte afleveringer til angriber, når han ikke selv vælger at score. For mens danskeren jo trækker forsvars-spillerne med sig, vil Messi automatisk få mere plads til at brillere fremad banen.

- Braithwaite åbner op for Barcelonas angreb. Er sikker på at han kommer til at lukke munden på de fleste kritikere, som jo naturligvis undervurderer en spiller som har spillet i Esbjerg, Toulouse, Middlesborough, Bordeaux og Leganes. Han er ikke bare en lappeløsning men en solid forstærkning til angrebs-pladserne, roste journalisten.

- Hvis Braithwaite samtidig scorer i El Clasico vil han få kultstatus i klubben, sluttede journalisten af.

Den 28-årige dansker har sammenlagt spillet 349 kampe og scoret 85 mål i sin karriere.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Spar 54%

Barcelona 3. Trøje 2019/20 Børn

579,- DKK

529,- DKK

Spar 44%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Vapor

1049,- DKK

Spar 54%

Barcelona Spillertrøje Senyera 2019/20 Børn

579,- DKK

419,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder