Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Roberto ude i 2 måneder

Skader - 22. november 2020
Sergi Roberto måtte forlade banen mod Atletico Madrid i aftes på Wanda Metropolitano, da han mærkede smerter i sit højre lår. Umiddelbart efter bekræftede Barca, at højrebacken var kommet til skade og i dag dukkede han så op på træningsanlægget for at blive testet yderligere.

Barca fortæller søndag eftermiddag, at Roberto har pådraget sig et brud på lårbenet og at han derfor vil være ude i op til to måneder. Dermed er det en kendsgerning, at han er færdig for i år og han vender derfor først tilbage mod slutningen af januar hvilket betyder, at han misser mellem 13-15 kampe.

Disse kampe misser Roberto
Dynamo Kiev - FC Barcelona
FC Barcelona - Osasuna
Ferencvaros - FC Barcelona
Cadiz - FC Barcelona
FC Barcelona - Juventus
FC Barcelona - Levante
FC Barcelona- Real Sociedad
FC Barcelona - Valencia
Valladolid - FC Barcelona
FC Barcelona - Eibar
Huesca - FC Barcelona
Athletic Bilbao - FC Barcelona
Granada - FC Barcelona

Han forventes at være klar op til kampene mod Elche og Athletic Bilbao på hjemmebane hvis alt går efter planen. Med skaden til Roberto må det betyde, at Sergino Dest får lov til at komme ind i en rytme og hvis han ikke pådrager sig nogen skader, ligner det altså fast spilletid i to måneder til amerikaneren, som gav et fint udtryk i aftenens kamp, da han tog over for Roberto. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Roberto ude i 2 måneder

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder