Annonce


Annonce

Annonce

Xavi: El Clásico er en god test for os

El Clasico - 12. januar 2022
Xavi mødte i går pressen forud for aftenens El Clásico, hvor Barca og Real Madrid mødes. Op til kampen har Xavi fået adskillige spillere klar fra skader og Covid-19 og spørgsmålet er hvordan han vælger at stille op. Han glæder sig over, at holdet i løbet af de kommende to kampe potentielt kan vinde en titel.

- Det er en god test for os. Så kan vi se, hvor langt vi er kommet. Det er en vigtig kamp. Det kan blive vendepunktet. Først og fremmest er det en kamp, som vi skal vinde for at komme i finalen. Det giver holdet selvtillid og ikke mindst tillid til projektet. På to kampe kan man vinde en titel.

- Vi skal forbedre os. Men vi bygger et projekt og det tager tid. El Clásico bliver en god test for os. Pedri, Ansu og De Jong bliver vigtige i El Clásico og det bliver de også for klubbens fremtid. Jeg er glad for, at de er tilbage. At søsætte dette projekt er ikke let, men jeg ser positive ting og vi skal vokse sammen. Vi er Barca og derfor skal vi vinde for at komme i finalen.

- Spillere er altid motiveret forud for El Clásico. Vores mål er at vinde og gå skridtet videre mod titlen.

Xavi fik i går hele fem spillere klar til opgøret. Ferran Torres, Pedri, Ronald Araujo, Frenkie de Jong og Ansu Fati. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi: El Clásico er en god test for os

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder