Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Samuel Umtiti skal opereres

Skader - 17. januar 2022
Samuel Umtiti har netop forlænget sin kontrakt, men det varede kort før han blev sat ud af spil. Barca bekræfter, at han til dagens træning kom galt afsted med sin højre fod og nu skal han opereres for et brud i foden, meddeler klubben.

Det er præcis én uge siden, at Barca og Umtiti kom til enighed om en kontraktforlængelse frem til sommeren 2026. Samtidig gik Umtiti ned i løn hvilket betød, at klubben kunne indskrive Ferran Torres i truppen. Men for Umtiti selv bliver det desværre ikke startskuddet til et stærkt comeback.I stedet har Barca i dag meddelt, at Umtiti kom til skade med sin højre fod hvilket kræver en operation at komme sig fra. Allerede i morgen skal Dr. Antoni Dalmau foretage operationen på franskmanden og herefter vil klubben melde ud på ny hvordan operation er forløbet - og eventuelt hvornår man kan forvente at se Umtiti være spilleklar igen.

Siden Samuel Umtiti skiftede Lyon ud med Barca har han været ude af truppen i alt 15 gange. To gange med coronavirus og ellers har det været alt lige fra knæproblemer, til maveonde og videre til lægproblemer. Han har i alt misset 83 kampe på grund af skader og én enkelt kamp på grund af coronavirus. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Samuel Umtiti skal opereres

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder