Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Agent: Barcas pres fungerer ikke imod os

Transfermarked - 18. januar 2022
Agent: Barcas pres fungerer ikke imod os

© Getty Images


Ousmane Dembélé-sagaen fortsætter for fulde drøn selvom der konstant lader til at være lagt låg på. I dag skrives der om, at der fortsat er tid for Dembélé om at acceptere Barcas tilbud mens der for nyligt blev meldt ud, at Barca har droppet idéen om at forlænge med Dembélé og trukket tilbuddet tilbage.

Nu er Dembélés agent, Moussa Sissoko, ude med nogle kontroversielle udtalelser, hvor han ikke køber ind på historien om, at Barca skulle bænke Dembélé resten af sæsonen hvis han ikke forlænger sin kontrakt. Den slags trusler hjælper ikke, fortæller han.

- Vi ved ikke, hvad udfaldet bliver, men Barcas ledelse er selv skyld i, hvis Dembélé ikke bliver i klubben. Helt fra starten af har vi gjort det klart, at vi er villige til at tale om vilkårene men naturligvis uden at smække med døren.- Deres pres (om at Dembélé ikke får mere spilletid) hjælper ikke på folk som os. Måske hjælper det mod andre agenter, men ikke med mig. Jeg er udelukkende her for at forsvare min spiller. For os handler det ikke om at give de sociale medier mere at tale om.

- Sandheden skal ud, og ja, vi har da opstillet nogle krav. Men som Barca allerede ved, så har Dembélés karrierevalg aldrig været baseret på penge. Ellers havde han ikke engang været i Barca. Hvis Barca havde planer om at forhandle, så kunne de bare have sat sig ved bordet. Til gengæld er der ingen forhandlinger, men kun trusler om at sende Dembélé på tribunen.

Situationen er den, at Dembélés kontrakt udløber til sommer og der kan han skifte gratis. I og med at der i dag er under seks måneder til kontraktudløb kan han frit tale med andre klubber. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

21 min. Ronald Araujo: "En besked til vores fans...
53 min. Joan Laporta er meget tæt på at give det...
3 t. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
3 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
4 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
4 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
4 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
5 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
5 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
6 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder