Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Xavi taler ud om Dembélé-situationen

Transfermarked - 19. januar 2022
Xavi taler ud om Dembélé-situationen

© Getty Images


Ousmane Dembélé bliver ved med at trække overskrifter, da han endnu ikke har forlænget sin kontrakt med Barca. Xavi satte sig i dag i stolen til sit pressemøde forud for den svære pokalkamp ude mod Athletic Bilbao i morgen aften og her blev han spurgt ind til Dembélé.

Dembélés kontrakt udløber til sommer og Barca har længe forsøgt at forlænge, men franskmanden ønsker en mere lukrativ aftale, end Barca har tilbudt ham. Derfor er der ingen aftale på bordet endnu.- Beskeden er klar: Enten forlænger han eller også forlader han klubben. Det er ikke en let eller rar situation, men klubbens situation er altafgørende. Vi er i en svær situation og hvis ikke Dembélé forlænger, så må vi kigge på andre løsninger.

- Vi har ikke tid til at stå i denne situation, vi har ventet længe. Alemany har talt med Dembélés agent i fem måneder og vi kan ikke vente længere nu. Dembélé selv fortæller mig, at han ønsker at blive, så I må spørge ham (om hvorfor han ikke har forlænget endnu), forklarede Xavi på dagens pressemøde.

Historierne går på, at Barca har trukket stikket og har valgt at trække tilbuddet tilbage og at Dembélé derfor ikke kommer i aktion mere i denne sæson. Det første signal får vi i morgen når Barca er i kamp igen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Joan Laporta er meget tæt på at give det...
1 t. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
2 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
3 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
3 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
3 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
4 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
4 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
5 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...
6 t. Mateu Alemany (Barcas sportschef): "Kun ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder