Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Alves misser de næste fire kampe

Nyheder - 11. februar 2022




Dani Alves har fået et par kampe ekstra på CV'et siden han rykkede tilbage til Barca og det lignede den helt store historie i søndags mod Atletico Madrid, da han spillede en fremragende kamp og tilmed scorede et mål, men det hele blev ødelagt med små 20 minutter igen.

Her trådte han Carrasco i læggen og dommeren takserede hændelsen til et direkte rødt kort og så måtte en trist og sur Alves gå tidligt i bad. Efterfølgende blev det bekræftet, at det røde kort giver ham to kampes karantæne, men det var Barca ikke tilfredse med hvorfor klubben valgte at appellere.



I dag fredag kunne den spanske dommerkomitée så komme med deres kendelse ovenpå appellen og den blev afvist hvorfor de to kampes karantæne fastholdes. Det betyder faktisk at Dani Alves går glip af Barcas næste fire kampe. Det gør han fordi, at Barca møder Napoli to gange i Europa League, hvor han ikke er registreret og derfor ikke kan spille med.

Den 13. februar misser han lokalbraget mod Espanyol, den 17. februar er han heller ikke med når Barca hjemme på Camp Nou tager imod Napoli mens han ligeledes sidder over i den svære udekamp mod Valencia den 20. februar. Slutteligt spiller han heller ikke med i returkampen mod Napoli den 24. februar. Han kan tidligst få spilletid igen den 27. februar hjemme mod Athletic Bilbao. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Alves misser de næste fire kampe

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder