Annonce


Annonce

Annonce

Dembélé har endnu ikke besluttet sig

Transfermarked - 7. marts 2022




I Barca er man slet ikke i tvivl om, at Ousmane Dembélés helt store problem er hans agent. Agenten har ført forhandlingerne med Barca i slutningen af 2021, og det kom der ikke meget ud af, da agenten var utrolig pengefikseret og ikke tog imod Barcas tilbud.

Dembélé står med valget til sidst, men bliver rådgivet af agenten, som desuden har kunne fremlægge store tilbud fra andre klubber hvorfor Dembélé har haft svært ved at beslutte sig. Præsident Joan Laporta tror på, at Dembélé ønsker at fortsætte i klubben, men agenten står i vejen.

Ifølge både Sport og Telefoot har Dembélé endnu ikke besluttet sig for, hvad han gør til sommer. Hans kontrakt i Barca udløber til sommer og derfra kan han kvit og frit skifte klub, men Barca har angiveligt åbnet døren for ham igen i forbindelse med en kontraktforlængelse. Barcas seneste tilbud udløb den 21. december 2021, og derfra var klubbens vurdering, at Dembélé nok havde en aftale med en anden klub fra sommer.

Dembélés humør eller spil har ikke været påvirket af den enorme virak omkring hans fremtid, men Barca har et hold, som skal bygges op til sommer, og her vil klubben gerne have klarhed. Derfor arbejder klubben uden Dembélé i planerne, da man ikke kan regne med franskmanden og endnu ikke har fået noget svar.

Såfremt Dembélé ønsker at forlænge sin kontrakt, så skal kontakten komme fra ham. Og der har ikke været kontakt endnu, beretter Telefoot. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dembélé har endnu ikke besluttet sig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder