Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Arthur: Jeg forsøger at lokke Neymar til Barca

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 25. december 2018


Arthur: Jeg forsøger at lokke Neymar til Barca

Det er ingen hemmelighed, at der har værets tons vis af historier som sender Neymar tilbage til FC Barcelona til sommer. FC Barcelona har aldrig decideret afvist muligheden, men det ligner en ekstrem svær forhandling at komme igennem.

Neymar forlod FC Barcelona sommeren 2017 for 222 millioner euro svarende til over 1,6 milliarder kroner. Paris Saint-Germain sælger ham derfor næppe billigt, da han på ingen måde er blevet dårligere på banen. Han fortsætter sit forrygende spil og hans ven fra det private, Arthur, ser også Neymar som en gevinst på hvert et hold.

- Jeg forsøger personligt at få ham tilbage. Han er uden tvivl blandt de bedste og jeg mener, at jo bedre spillere man har, desto bedre et hold får man. Jeg forsøger at lokke ham tilbage, men han har selvfølgelig sit liv i Paris og han ved, hvad han vil, fortæller Arthur ifølge Mundo Deportivo og følger op:- Jeg ved ikke, hvor dybt inde i forhandlingerne man er og om der overhovedet er en mulighed for at få ham tilbage. Han er en privat ven og en professionel, som jeg virkelig beundrer jeg det ville glæde mig, hvis han kom tilbage, fortæller Arthur videre.

Neymar førte FC Barcelona bag lyset i sin tid. Han var i forhandling med PSG og havde accepteret at skifte klub, men fuldstændig uden at give besked til sin egen klub, så man kunne nå at arbejde på at hente en erstatning ind. Desuden sagsøgte Neymar FC Barcelona efter sit skifte, så der er en masse, som skal gå op i en højere enhed før Neymar kan komme tilbage. Men spillet på banen er indiskutabel og hans venskab med flere spillere i truppen er fortsat stærkt.
Læs også
- Coutinhos skifte åbner for Neymar-ankomst
- Stædige PSG: Betal for Neymar eller smut
- Real Madrids sidste bud: Stort bud på Neymar
- Barca gav PSG tre forskellige bud på Neymar
- ESPN: Barca med vanvidsbud for Neymar!


Ugens mest læste

Seneste nyheder