Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Todibo: Påpasselig med Messi til træning

Nyheder - 23. januar 2020
Todibo: Påpasselig med Messi til træning

© Schalke 04


Jean-Clair Todibo rykkede for nyligt til tyske Schalke 04 på en lejeaftale som gælder for resten af indeværende sæson. Det koster tyskerne 1,5 millioner euro at leje Todibo og derudover betaler Schalke også hans løn.

Efter ankomsten til Schalke har Todibo deltaget i et interview hvor han blandt andet kommer ind på Messi til træning og omkring transferen til tysk fodbold.

- Jeg lærte utrolig meget af Messi til træning, men jeg var meget påpasselig mod ham til træning. Jeg fik dog snuppet et par bolde fra ham, kom det fra Todibo med et smil på læben. Her henviser han til at man pr. automatik ikke går for hårdt til Messi hvilket er noget, langt de fleste spillere, som træner med ham, kan nikke genkende til for at undgå en eventuel skade.

Todibo havde adskillige tilbud på bordet før han takkede ja tak til Schalke og han fortæller, at han blandt andet talte med Rakitic, som tidligere har gjort sig i klubben.

- Jeg talte med Harit (midtbanespiller, Armine Harit) over telefonen. Han gjorde mig mere begejstret for Schalke end jeg var i forvejen. I Barcelona fik jeg en masse info fra Rakitic.

- Jeg taler fransk med Harit og spansk med Mascarell samt engelsk med de øvrige. Jeg har da lært lidt tysk, men det skal nok blive endnu bedre.

Todibo fortæller i øvrigt at hans store idol er den tidligere midtbanemand Andrea Pirlo.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder