Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Journalist: Setién fyres, Pimienta kommer ind

Nyheder - 28. juni 2020
Journalist: Setién fyres, Pimienta kommer ind

© Sky


Der er kaos i Barca i disse dage og det bunder primært i, at spillerne ikke længere har tiltro til den taktik, Quique Setién forsøger sig med. Faktisk tror spillerne slet ikke at man kan vinde et trofæ i denne sæson hvis man fortsætter på samme måde. Det kom der et skænderi ud af efter det skuffende pointtab ude mod Celta lørdag aften.

Samtidig er tilhængerne begyndt at gå imod Quique Setién, som endnu ikke har bragt noget nyt til klubben. Spillet er ikke forbedret, udebanekomplekset er på ingen måde ophævet og man har stadig problemer med at vinde en fodboldkamp uden at alt skal komme fra Messi. De seneste to pointtab har sat gang i det store cirkus og selvom det er spillerne på banen, som vinder og taber point, så er det Setién der lige nu står til at få med saksen.

Således meddeler ESPN-journalisten Jordi Blanco Duch, at Barca på tirsdag forventes at offentliggøre kontraktforlængelsen af B-træner García Pimienta, som har gjort et stort stykke arbejde på B-holdet. Men det er ikke alt, man går og spekulerer på i disse dage i ledelsen. García Pimienta kan nemlig få en helt anden opgave.Ifølge Duch, så overvejer Barcas ledelse at fyre Setién efter de resterende ligakampe for at indsætte García Pimienta som cheftræner når Champions League skal afgøres. Rent potentielt kan det ske, at det kun bliver til én kamp, men man ønsker ikke at rode for meget rundt med en fyring lige nu hvorfor Setién som udgangspunkt fortsætter til ligaen er slut.

Som bekendt kører ligaen og Champions League uafhængig af hinanden på grund af coronavirussen. Ligaen slutter til juli og Champions League afvikles som en slutrunde i Portugal til august. Om det bliver aktuelt med García Pimienta bliver spændende at se, da han blandt andet også blev nævnt som Valverdes afløser i starten af året.

61-årige Setién har stået i spidsen for Barca i 17 kampe og vundet 11. Tre er endt uafgjort mens tre er endt i et nederlag. Setién kom til Barca den 13. januar efter at klubbens ledelse valgte at skille sig af med Ernesto Valverde - kontrakten løber frem til sommeren 2022, så Setién får en stor pose penge med sig såfremt klubben vælger at fyre ham efter de sidste seks ligakampe.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder