Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Umtiti afviser bud fra Tyrkiet

Transfermarked - 4. januar 2022
Avis: Umtiti afviser bud fra Tyrkiet

© Getty Images


Selvom Barca længe har arbejdet på at få sendt Samuel Umtiti videre i karrieren, så er franskmanden fortsat aktuel i klubben. Hvis Barca river hans kontrakt i stykker skal de udbetale hans løn for den resterende del af kontrakten, så klubben vil hellere arbejde på at få ham solgt.

Seneste bud på Umtiti kommer fra tyrkisk fodbold, men ifølge Sport har Umtiti ingen intentioner om at vende snuden mod Tyrkiet. Han vil kun skifte væk fra Barca hvis han får en god løn og hvis der er tale om en større klub men indtil videre har der ikke været bid og Barca begynder så småt at miste tålmodigheden med den franske forsvarsspiller.Umtiti har været til møde med Xavi hvor cheftræneren gjorde det klart, at Umtiti ikke indgår i planerne. Derfor kan han ikke se frem til meget spilletid, men Umtiti hæver altså en god løn i Barca og det ønsker han at fortsætte med hvorfor det har været svært at finde en købende klub.

Hvis det viser sig, at Umtiti fortsætter med at nægte at skifte klub, så har Barca ingen anden udvej end at give hans kontrakt over således der åbner sig en plads på holdet og der bliver frigivet et økonomisk rum i lønbudgettet. Om det når så langt håber Barca ikke, men det kan være sidste udvej. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Joan Laporta er meget tæt på at give det...
1 t. Dani Alves: "Mit ønske er at fortsætte h...
2 t. Ronald Araujo: "Næste sæson vil Xavi hav...
3 t. Xavi: "Jeg kan kun tale positivt om Demb...
3 t. Spillerne blev kørt til lufthavnen klokk...
3 t. Truppen, som er rejst med til Australien...
4 t. Dembélé er meget tæt på PSG. Han har ikk...
4 t. Alemany: "Vi har talt med Gavis agent ov...
5 t. Alemany: "Der har slet ikke været nogen ...
6 t. Mateu Alemany (Barcas sportschef): "Kun ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder