Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca nærmer sig Balde-forlængelse

Nyheder - 25. oktober 2022Barca nærmer sig Balde-forlængelse

© Getty Images


En af sæsonens helt store profiler i denne sæson har været venstrebacken Alejandro Balde. Han har på rekordtid vist sig som en stærk venstreback med fart i fødderne og gode offensive kvaliteter såvel som defensivt. Og nu er der snart godt nyt til alle Balde-fans.

Således har sportschef Mateu Alemany ført an i forhandlingerne med Baldes agent, Jorge Mendes, og lige nu er forhandlingerne så avancerede, at der inden længe bliver bekræftet en aftale om at forlænge venstrebackens kontrakt, som lige nu står til at udløbe i 2024. Klubben ønsker at forlænge til 2027. Og Balde vil blive i Barca.Forlængelsen ventes at blive skrevet under mellem december og januar og det bliver derfor en god julegave til Balde, som helt sikkert har fået mere spilletid i denne sæson end han havde troet på. Han har skubbet Jordi Alba væk fra sin plads og kun på grund af Marcos Alonsos alsidighed og erfaring har Balde engang i mellem startet ude.

Der var endda en kamp, hvor Xavi valgte at stille op med alle tre venstrebacks, da Balde blev placeret i højre side, Alba i venstre og Alonso i midterforsvaret. Balde har gjort det klart, at han ikke vil væk fra klubben og at hans prioritet er at forlænge sin kontrakt og det lader altså til at blive en realitet inden længe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
2 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
3 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
3 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
4 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
5 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
6 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
7 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
8 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...
9 t. Barca er det bedste udehold i Europas to...

Ugens mest læste

Seneste nyheder