Annonce


Annonce

Annonce

De Ligt: Ronaldo vil have mig til Juventus

Transfermarked - 10. juni 2019




Cristiano Ronaldo fik lov til at se Matthijs de Ligts kvaliteter fra tæt hold, da de to spillere i aftes mødtes i UEFA Nations League-finalen mellem Portugal og Holland. Ronaldo var ganske usynlig kampen igennem, men det var hans holdkammerat Guedes, som afgjorde finalen.

Efter kampen var Ronaldo ovenpå og da han fik sagt tak for kamp til De Ligt fik også sneget en kommentar ind, bekræfter De Ligt.

- Efter kampen fortalte Ronaldo mig 'Kom til Juventus'. Jeg forstod ikke hvad han mente til at starte mig, men det overraskede mig. Jeg var i chok. Derfor valgte jeg bare at grine, men jeg sagde ingenting, fortalte De Ligt efter kampen til hollandske Dutch TV.

De Ligts fantastiske sæson har fået de helt store europæiske klubber til at byde ind på ham. FC Barcelona lignede klart førerholdet, men efter at De Ligts agent Mino Raiola nærmest satte sin klient på auktion, har FC Barcelona slået fast, at de ikke øger deres bud og derfor må forsvarsspilleren tage sin beslutning.

De Ligt skal nu på sommerferie og vil gennem sin agent kommunikere sin beslutning. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


De Ligt: Ronaldo vil have mig til Juventus

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder