Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

1 uge tilbage: Barca vil have seks spillere ud

Transfermarked - 29. september 2020




1 uge tilbage: Barca vil have seks spillere ud

© AS


Mens Barca jagter Memphis Depay, Eric Garcia og Sergino Dest, så er der kun én stopklods i vejen: Penge. Klubben har simpelthen ikke nok penge til at gå ud og handle og derfor skal man sælge før man kan købe. Derfor knokler ledelsen lige nu på at sende flere spillere ud af vagten.

Martin Braithwaite
Den danske angriber har ingen plads i Ronald Koemans planer som det ser ud, og derfor håber klubben på, at en køber snart banker på døren. Lige nu er der intet konkret omkring Braithwaites fremtid og det ligner derfor, at han bliver i klubben, selvom man gerne vil tjene nogle penge på ham.

Jean-Clair Todibo
Klubben er i snak med forskellige potentielle købere - heriblandt Fulham, da Todibo heller ikke indgår i Koemans planer. Spørgsmålet er om Barca kan finde en klub, der vil købe Todibo fri. Hans pris lyder på 20-25 millioner euro.

Samuel Umtiti
Umtitis tid i Barca var god til at starte med, men som et mareridt de seneste år. En knæskade satte en stopper for det hele og Barca forsøger at finde ham en ny klub. Lyon er klar - men kun på at leje ham, da Umtiti i dag løber til en stor løn i Barca. En løn, som Lyon ikke kan hamle op med og derfor er Umtiti ikke klar på at skifte permanent.



Junior Firpo
Junior Firpo har også fået beskeden på, at klubben gerne vil sælge ham. Atalanta har haft følere ude, men lige nu er der intet konkret. Ronald Koeman ser ikke det store lys i Junior.

Matheus Fernandes
Barca betalte syv millioner euro for at få fingrene i Matheus Fernandes, men han ligner mest af alt fortid i klubben. Igen er man i situationen, hvor man vil sælge, men hvor en lejeaftale virker mest sandsynligt på grund af manglene tilbud.

Rafinha
16 millioner euro er prisen for Rafinha, men ingen har tilbudt det. Celta Vigo er interesserede, men ikke for den høje pris. Rafinha har længe været et løst hjul i Barcas trup, og man håber på, at man endelig kan få sendt ham afsted på en permanent aftale.

Transfervinduet lukker den 5. oktober og indtil da håber Barca på, at man kan få solgt lidt ud samtidig med at man henter en højreback, en spidsangriber og muligvis en centerback. Men det afhænger af, hvor mange penge, man får ind.



Lynsøg Barca-nyheder





Ugens mest læste

Seneste nyheder